Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z členské schůze 11.7.2016

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BD HORŇÁTECKÁ 784 KONANÉ DNE 11. 7. 2016

 

přítomni:

Kučerová, Blažek, Malík, Kubík

 

přizváni členové BD nástaveb Služská: Brožová, Bohůněk

 

  1. Členská schůze byla informována o příčinách zatékání do suterénu domu panem Smékalem z firmy REPA. Zároveň byl členské schůzi popsán a předán návrh řešení spolu s cenovou nabídkou firmy REPA. Pan Malík do cca 10ti dnů zajistí konkureční nabídku. Vzhledem k pravděpodobné finanční náročnosti potřeba další schůzky za účelem odsouhlasení způsobu řešení problému.

 

  1. K návrhům stanov přiložených k Dohodě o spoluvlastnickém vypořádání mezi BD Horňátecká a BD nástaveb Služská je Členskou schůzí požadováno:

 

  • zajistit závazný právní názor na nezapočítávání lodžií, balkonů a sklepů do bytových jednotek (v návrhu pouze jako výlučné užívání) – zajistí Kubík u firmy IKON, ideálně do 31. 7. 2016, následně dle výsledku další diskuze
  • změnit čl. X, odst. 2 - ...Písemnost je považována za doručenou 10. pracovní den od jejího doporučeného odeslání.
  • Schůze členů družstva min. 1 x za rok

 

  1. Členská schůze se souhlasně vyslovila pro variantu „Výbor“ ; usnášeníschopnost min. ½ všech členů společenství; pro odsouhlasení min ½ přítomných.

 

  1. Členská schůze se nedohodla na zajištění mříží do balkonových dveří přízemních bytů.

 

  1. Pí Kučerová zajistí ve spolupráci s účetní firmy IKON kontrolu vyúčtování úklidu, vyúčtování spotřeby vody a kontrolu úhrady ostatních nákladů na právní služby a soudní výlohy od BD nástaveb Služská dle smlouvy.

 

 

Prezenční listina s podpisy je přílohou tohoto zápisu.

prezenční listina 11_07_2016.pdf